Usluge

Naša ponuda

Pogledajte koje smo usluge pripremili za Vas

Paketi za osnivanje privrednih subjekata

AMR Global Advisors je jedinstvena kompanija u Crnoj Gori u kojoj ćete na jednom mjestu pronaći širok spektar usluga za pokretanje i razvoj vašeg poslovanja što će Vam uštedjeti vrijeme i novac.


Naš tim stručnjaka dostupan je za sve vrste pravnih, računovodstvenih imarketinških usluga, kao i za kadrovske usluge, nekretnine i proces plaćanja. Na taj način naši klijenti zaobilaze iscrpnu birokratsku i administrativnu proceduru. Uspjeh naših mnogobrojnih klijenata rezultat je našeg posvećenog i sveobuhvatnog rada.

Paketi za osnivanje privrednih subjekata
Čovjek plaća uslugu naručivanja iyrade veb sajta kreditnom karticom preko interneta

Usluge kreiranja web sajta

Nove okolnosti pokazale su nam koliko je bitno prisustvo na internetu, imati reprezentativan sajt i mogućnost online kupovine. Savremeno poslovanje je nezamislivo bez online kanala prezentacije proizvoda i usluga, elektronskog poručivanja i zakazivanja i mogućnosti direktne komunikacije sa korisnicima.

Sve navedene usluge možete dobiti kod nas: AMR Global Advisors nudi kvalitetna, moderna i povoljna rješenja, kako biste bili na samo jedan klik od potencijalnih i trenutnih klijenata, a makar jedan korak

ispred konkurencije.

U našoj ponudi su tri paketa usluga, prilagođeni potrebama najrazličitijih preduzeća. Za sve dodatne informacije, više detalja o našim uslugama ili konsultacije o paketima proizvoda koji su potrebni vašem biznisu, kontaktirajte nas.

Marketing, PR i Dizajn

Naši stručnjaci za marketing su tu da Vama i Vašoj kompaniji pomognu da postanete respektabilni brend. Jednom kada pokrenete biznis, u pravom trenutku želite da doprete do kupaca i klijenata.


Appfy, naša firma za digitalni marketing, može prenijeti Vašu poruku ciljnoj publici. Naš tim stručnjaka za SEO, brendiranje i marketing postaviće Vašu web lokaciju i razviti brend. U tom smislu, AMR Global Advisors nudi marketinške usluge poput razvoja brenda, marketinga na društvenim mrežama, oglašavanja, ali i podršku u organizovanju događaja, press konferencija i pisanja saopštenja za javnost. Tu smo i u vašim kriznim situacijama da budemo dio rješenja kroz 'krizni marketing'.

Marketing and PR services
events management service

Usluge organizovanja događaja

Od planiranja budžeta i nabavke prave opreme, preko tehničkih izazova, do rezervacije mjesta i svih važnih detalja, planiranje korporativnog događaja zna da bude stresno i dugotrajno. Ovaj proces zahtijeva preciznost i pažnju, a upravo su ovo usluge koje pružamo u AMR Global Advisors-u.

Naše usluge se odnose na organizovanja događaja kao što su:

• Korporativni team building

• Sportski događaji

• Kulturne manifestacije

• Koncerti

• Obrazovni seminari i radionice

• Konferencije


• Predstavljanje kompanija i proizvoda

• Izleti kompanija

• Sastanci izvan prostorija kompanije

• Promotivni događaji

• Konferencije za novinare

• Korporativne proslave

• Menadžment turističke destinacije.

Ono što nas izdvaja je neprekidno razumijevanje kulture Vaše kompanije. Želimo da Vas upoznamo kako bismo mogli strateški planirati događaje koji se podudaraju sa Vašim poslovnim ciljevima. Naš tim u AMR Global Advisors-u je dobro opremljen za pružanje nezaboravnih iskustava. Radimo sa najboljim ketering kompanijama, hotelima, dizajnerima, dekoraterima i mnogim drugima, kako bismo Vam pružili izuzetne događaje.

Kontaktirajte nas da razgovaramo o Vašim idejama i planovima i vidjećete kako možemo da Vam pomognemo!

events management service
Investment in real estate

Investiranje u nekretnine u SAD

Da li je sada pravo vrijeme za investiranje u nekretnine?


Niske stope pomažu investitorima da povećaju svoju kupovnu moć! Nekretnine su i dalje najbolja investicija koju danas možete ostvariti. Takođe, nekretnine su uvijek velika investicija, jer Vam se otvara više mogućnosti nego za druge vrste ulaganja. AMR Global Advisors je tu da Vam pomogne da investirate u američke nekretnine pomoću profesionalnih upravljačkih fondova za nekretnine ili metoda direktnih ulaganja.

Međunarodno poresko planiranje

Ako ste Vi ili Vaša kompanija uključeni ili planirate da poslujete na međunarodnim tržištima, poresko planiranje je nešto što je dio svakog ozbiljnog razvoja poslovanja. AMR Global Advisors pruža međunarodne usluge poreskog planiranja tako da će Vaši planovi biti poreski efikasni, a mi ćemo podržati Vaše poslovne i lične ciljeve.

Naš posao je odgovoriti na Vaša pitanja i rješavati druga međunarodna poreska pitanja, koja možda niste razmotrili, i pružiti optimalne poreske smjernice u pogledu pravnih nadležnosti.

investiranje
Relocation services

Usluge relokacije

AMR nudi usluge relokacije gdje ćemo Vas, Vašu porodicu ili kompaniju preseliti na željenu lokaciju i zemlju. Mi rukovodimo procesom od najmanjih detalja do najsloženijih promjena. Ovdje smo da koordinišemo

sve aspekte Vašeg ličnog ili korporativnog poteza.

Naše preporuke su usmjerene da minimiziraju mogućnost ometanja poslovanja i životnog stila, neprilika i troškova.

Imigracione usluge za

EB-5 vizu

Imajući u vidu da je Zakon o imigraciji jedan od najkomplikovanijih pravnih područja, AMR Global Advisors nudi kompletne pravne usluge vezane za tu oblast. Zašto je važno imati precizne informacije o koracima koje trebate preduzeti ako želite da živite i radite u SAD-u kao strani investitor?

Predstavnici AMR Global Advisors posluju sa potencijalnim investitorima, i vode kompletan proces za dobijanje EB-5 vize. Proces ukratko podrazumijeva:

1. Potencijalni investitor preko naših predstavnika podnosi obrazac kako bismo s pažnjom utvrdili kvalifikovanost,

2. Potencijalni investitor dostavlja dokumentaciju koju zahtijeva zakon SAD-a. Mi ćemo Vas obavijestiti u kom trenutku je potrebna neophodna prateća dokumentacija,

3. Dokumenta moraju biti prevedena na engleski jezik, i uz njih je potrebno dostaviti potpisan sertifikat koji izdaje prevodilac.

4. Nakon inicijalnog prikupljanja dokumenata, razmatramo da li možemo da nastavimo dalje, gdje ćemo potpisati svu neophodnu dokumentaciju, izvršiti transfer od 90.000 dolara prema AIF i Escrow računu.

Immigration services

Strani investitor mora dokazati da je investicija održana tokom perioda od dvije godine, i da su određena radna mjesta otvorena i zadržana. S obzirom da se investicijama u potpunosti upravlja, mi ćemo pomoći u pružanju dokumentacije. I investitor i članovi njegove porodice mlađi od 21 godinu će dobiti prebivalište.

Propuštanje roka ili neispravno tumačenje važećeg zakona prije podnošenja zahtjeva može uzrokovati gubljenjem pravnog statusa ili u najgorem slučaju deportacijom. AMR Vam je na raspolaganju za sve informacije i objašnjenja štedeći Vam vrijeme, energiju i novac. 

Savjetodavne usluge

Naši stručnjaci nude inovativna rješenja za Vaše poslovne potrebe. U kompaniji AMR Global imamo usavršeno poslovno znanje, kao i pristup globalnoj mreži visokokvalifikovanih biznismena, imigracionih i korporativnih advokata, računovođa i drugih profesionalaca.

Mi podržavamo klijente tokom njihovih poslovnih ciklusa, od osnivanja kompanije do širenja i preseljenja poslovanja. Naš tim može pomoći Vašoj kompaniji u pripremi poreskih kalendara, finansijskih izvještaja i poštovanja zakona.

Advisory services
Financing and funding

Finansijsko savjetovanje

AMR Global može Vam pomoći da osigurate finansiranje Vašeg poslovanja, tako da svoje ideje možete dovesti u SAD ili druge djelove svijeta.

Naša mreža uključuje bankare koji će Vam pomoći u načinu finansiranja, bilo da ste start-up ili multinacionalna korporacija.

Elektronska obrada podataka

Sve više transakcija vrši se elektronskim putem nego tradicionalnim načinima plaćanja. Naši savjetnici više od 20 godina koriste elektronski način obrade plaćanja.

Ako ste upravo osnovali elektronsku maloprodaju ili start-up, ili ste privrednik koji upravlja visoko rizičnim poslom, možemo Vam pomoći da nađete rješenje za potrebe obrade plaćanja.

Electronic payment processing
AMR Global Advisors

Usluge širenja poslovanja

Naši klijenti dolaze iz različitih privrednih oblasti, kao što su trgovina, ugostiteljstvo, energetika i recikliranje. Bez obzira na to da li su Vaše potrebe da proširite svoje poslovanje otvaranjem novih tržišta ili akvizicijama i spajanjem, naši savjetnici će Vam pomoći. Takođe, naši savjetnici će Vam pomoći tokom cijelog procesa i razviti plan za podizanje Vašeg poslovanja na viši nivo.

NAŠA ADRESA

4. jula A56/5, 81000 Podgorica, Crna Gora

info@amradvisory.com amrglobal@amradvisory.comCitizenship by Investment in MontenegroUltimate guide

Find more about the important information and benefits of this program.