Syed Raza

Savjetnik za SAD i Crnu Goru

Said Raza

Rukovodilac u ugostiteljstvu sa preko 30 godina iskustva u više hotelskih jedinica u pogledu poslovanja, problematičnim preokretima hotela, investiranju, dizajnu i izgradnji hotela od samog početka. Takođe posjeduje veliko i raznoliko iskustvo u komercijalnim nekretninama, nacionalnoj distribuciji hrane, industrijskim skladištima, prodavnicama hrane, hranjivim sastojcima, e-trgovini, finansijama, elektronskoj obradi plaćanja, zdravlju i fitnesu, tehnologiji, reciklaži i poljoprivredi.

Gospodin Raza postavljen je za glavnog direktora za restrukturiranje u nekoliko slučajeva bankrota hotela u Srednjem okrugu Floride. Od strane državnog suda imenovan je za stečajnog upravnika u nekoliko hotelskih slučajeva.

Moderirao je i učestvovao na nekoliko panela o gostoprimstvu. Predstavljao je tehnike upravljanja prihodima i najbolje prakse vještačenja elektronske trgovine na konferencijama brendova za različite hotelske lance. Upravljao je višestrukim ulaganjima u kompanije za prodaju nekretnina, tehnologije, finansija, obrade plaćanja, poljoprivrede, razvoja zemljišta i bankarstva, prehrambenih ljekova, njege kože, logistike i distributivnih kompanija.

G-din Raza je diplomirao poslovnu administraciju i magistrirao iz umjetnosti na Univerzitetu Sind. Takođe je član Američkog instituta za bankrot, Azijskog udruženja vlasnika hotela i Udruženja za transformaciju upravljanja. Gospodin Raza bio je uključen u nekoliko projekata razvoja lokalne zajednice na području Tampe, socijalnih i filantropskih projekata različitih kapaciteta. Tečno govori engleski, urdu i hindu jezik, sa posjedovanjem osnovnog znanja arapskog i pendžabi jezika. Trenutno živi u Crnoj Gori sa suprugom i dvoje djece.


Citizenship by Investment in MontenegroUltimate guide

Find more about the important information and benefits of this program.