Biznis i Investicije

Konsultanti

Biznis eksperti koji posluju u SAD i Crnoj Gori podržavaju klijente tokom svih faza poslovnih ciklusa, od same ideje i osnivanja kompanije, do širenja i relokacije poslovanja.

Marketing, PR i dizajn

Konsultanti

Naši marketing konsultanti su tu da Vas posavjetuju kako da unaprijedite svoje poslovanje i pomognu da na najbolji način promovišete svoje usluge.

Pravo

Konsultanti

Pravni savjetnici u AMR Global Advisors-u će Vam pomoći tokom složenih pravnih stvari vezanih za imigraciju, ulaganje u nekretnine, korporativno strukturiranje i finansije, građanske parnice, bankrotstva.

Grafički i web dizajn

Konsultanti

thin

AMR ADVISORS

Naša ponuda

AMR Global pruža kompletnu uslugu osnivanja preduzeća i niz savjetodavnih usluga. Bez obzira na to da li tek započinjete biznis ili želite da osnujete ekspozituru, naš tim Vam može pomoći. Sa licencama koje posjedujemo u svim većim jurisdikcijama, nudimo Vam usluge osnivanja preduzeća, pravne, administrativne, računovodstvene i usluge korporativnog upravljanja.

AMR Global sarađuje sa globalnom mrežom visokokvalifikovanih biznismena, korporativnih advokata i bankara. Naš tim, takođe, uključuje iskusne biznis konsultante, PR i HR savjetnike, računovođe i imigracione pravnike.

Obezbjeđujemo resurse potrebne za pokretanje i rast Vaše kompanije u većini svjetskih jurisdikcija.

Naš tim može voditi postupak i papirologiju u Vaše ime. U zavisnosti od Vaših potreba, možemo da Vam pomognemo u osnivanju preduzeća u Dubaiju, Panami, Sejšelima, Crnoj Gori, Britanskim Djevičanskim ostrvima ili u SAD. Osnivanje preduzeća je složen proces. Uz našu stručnost, više ne morate brinuti o papirologiji i pravnim pitanjima, a mi ćemo osigurati da sve prođe u najboljem redu, štedeći Vam vrijeme i novac.

Mi smo provajder servisa za stotine korporacija širom svijeta. Tokom godina sarađivali smo sa brojnim klijentima u svakoj oblasti. Naši klijenti vode uspješna preduzeća u oblasti trgovine, ugostiteljstva, prehrambenih proizvoda, građevinarstva, poljoprivrede i petrohemijskih proizvoda, dok neki rade u reciklažnoj oblasti, a drugi su izgradili brendove za njegu kože koji su privlačni globalnim kupcima.Naše kancelarije

Da li biste radije razgovarali direktno sa konsultantom? Nema problema!

Takođe, možete i posjetiti naše kancelarije u Torontu, Podgorici i Orlandu.

Zakažite konsultacije. Prva konsultacija je besplatna.

Orlando

SAD

Podgorica

Crna Gora

Toronto
Kanada

Rim

Italija

Džeda

Saudijska Arabija

Sao Paulo
Brazil

NAŠA ADRESA

4. jula A56/5, 81000 Podgorica, Crna Gora

info@amradvisory.com

AMR Global Advisors